domingo, 14 de mayo de 2017

Ponencia en EASDALCOY... Escuela de Arte....2017

                                                    La Alta Costura Se estila.....

                           
Ponencia que realizó  la diseñadora Inma Saurina el pasado 28 de febrero 2017 EN la escuela de Moda de Alcoy #EASDALCOY


                               
Motivación, ilusión, a los alumnos de la escuela de arte. 

Inma Saurina No acepta un "NO" . Todos los sueños son posibles con esfuerzo y trabajo cada día. Después de trece años ,desde que creó su propia empresa, sigue motivada y con fuerza. Esta ponencia ha sido para hacer trasladar todo sus esfuerzos a los alumnos.
Después de 20 años, fue su propio profesor de arte: Vicent MArtí, quien localiza a Inma Saurina, y llama para para esta ponencia.La diseñadora ha motivado con su experiencia a los alumnos que han acudido a escuchar sus consejos y vivencias.NOTA PRENSA EN: 
Nota de prensa por el Propio Vicent Martí Vañó

                                               Professor d’Història de l’Art i del Disseny
                                         Coordinador dels Ensenyaments Superiors de ModaLA  IL·LUSIÓ I L’ESFORÇ LES CLAU DE LA CREATIVITAT. PONÈNCIA D’INMA SAURINA EASDALCOI

El passat dijous 28 de febrer va tindre lloc en la Sala d’Actes de l’EASDAlcoi la xerrada de la dissenyadora d’Alta Costura Inma Saurina, una antiga alumna de la nostra Escola.
Inma va completar la seua formació de Disseny de Moda, desprès d’acabar els seus estudis entre nosaltres,  en la prestigiosa Escola de París ESMOD.
A partir d’ací va encetar una llarga (tot i la seua joventut) i intensa experiència professional que s’ha centrat, per damunt de tot, en el gènere de l’Alta Costura, creant la seua pròpia empresa.
Així mateix, ha treballat en indumentària escènica encarregant-se del vestuari d’importants musicals com ara Willy Fog .
La seua activitat com a dissenyadora d’Alta Costura l’ha dut a participar en exhibicions i desfilades de les seues col·leccions en París de la mà del dissenyador francès Jean Luc Amsler.

En aquesta ponència, Inma ens va mostrar tota aquesta trajectòria formativa i professional en el difícil mon de la Moda, i ens va transmetre la seua experiència que la defineix com una lluitadora i treballadora incansable.
Per als alumnes va estar molt important rebre de primera mà la crònica d’una professional de l’Alta Costura, feta a si mateixa i escoltar els seues consells en que els anima a no admetre mai el no com a resposta, a no admetre el sentiment d’impotència,  a no acceptar l’ enfonsar-se davant les dificultats, sinó al contrari, mantindre sempre la il·lusió i un nivell alt de treball, insistir en la recerca i en la creativitat per tal d’assolir els objectius i les il·lusions personals, aquelles il·lusions que es conformen, com un somni llunyà, en l’etapa d’estudiant.

Vicent Martí Vañó


No hay comentarios:

Publicar un comentario